2019. július 2., kedd

Julcseeka Life Light Paleo Hozzáadott rost mentes palacsinta lisztkeverék - Jelenlegi ára: 505 Ft

KIÁRUSÍTÁS!!!  
HATALMAS AKCIÓÓÓ!!!!  
820 Ft Helyett: 505 Ft
A lisztkeverékből, nagyon finom, hagyományos ízű, állagú palacsinta készíthető, akár nagyon vékony tészta is. Nem ragad, könnyen fordítható, rettentő gyorsan sül. Sós ételek is készthetőek belőle és édesek is, illetve rétes is. -LIGHT PALEO -
 
Nem kell lemondani a finomságokról, csak mert Paleo életmódot kell éljünk.
Mellékízek nélkül!
 
Hozzáadott rostot nem tartalmaz, így a puffadásra hajlamosak is fogyaszthatják!
 
Összetevők: tápióka keményítő, mánióka liszt
Hozzávalók: 165g tojás, 15g eritrit vagy ennek megfelelő édesítő, 2g parajdi só. 3, 25dl ( 322g) víz
vagy
110g tojás, 400g víz , 15g eritrit vagy ennek megfelelő édesítő, 2g parajdi só.
vagy
5db tojássárgája(min. 100g) és 322g víz, 15g eritrit vagy nnek megfelelő édesítő, 2g parajdi só.
Elkészítése: A hozzávalókat kézi habverővel összekeverjük úgy hogy a vízet folyamatosan adagoljuk keverés közben. Pihentetni nem szükséges, azonnal süthető a palacsinta. Akár a maradékot hűtőben is tárolhatjuk és süthetünk mindig annyit amennyit frissen meg szeretnénk enni.
Megjegyzés: Hagyományos ízű, világos színű tészta, olajozni nem szükséges a sütőt sem. Könnyen fordítható, nagyon gyorsan megsül, nagyon vékony akár sós akár édes palacsinta is süthető belőle.
"Én például a lasagne-t is palacsinta tésztából készetem, de tortillának is rengeteget fogyasztottam. Ebben az esetben kicsit vastagabb tésztát sütöttem és tovább, hogy jobban át legyen sülve. Illetve metélt tészta formára vagdosva, nagyon szuper tészta helyettesítő : ) Julcseeka "
 
Netto : 152g
Energia: 1467 kJ/348kcal
Zsír: 0, 317 g
  amelyből telített zsírsav: 0, 06 g
Szénhidrát: 83, 95 g
   amelyből cukrok: 0 g
Fehérje: 0, 3g
Só: 8g
Rost: 0g
 
A termék összetevőjét tekintve
feldolgozás során szezámmagot,
földimogyorót és dióféléket
tartalmazhat!
Tekintse meg további termékeinket is!
 

Jelenlegi ára: 505 Ft
Az aukció vége: 2019-07-23 19:11 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése