2020. január 21., kedd

Szürke marcipán massza 25 dkg - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Szürke marcipán massza 25 dkg a Süss Velem Cukrász kínálatban 1000 Ft-os áron. Nézd meg most!
Ezzel a szürke marcipán masszával te is képes leszel  teljesen egyedi tortákat és figurákat készíteni. Segítségével könnyedén megvalósíthatod saját ötleteidet.
Nem kell attól tartanod, hogy nyújtás közben elszakad, vagy hozzátapad a nyújtófelülethez, így bátran bevonhatod vele a tortádat.
A marcipán massza íze:  
Háromszoros marcipánból készült, így garantált a tökéletes ízélmény!
A marcipánmassza segítségével nemcsak finom, de káprázatos és egyedi színekben tündöklő tortákat készíthetsz!
A marcipán massza könnyen nyújtható és simítható, így akár kezdő háziasszonyok is bátran nekiláthatnak a tortaburkolásnak.
 
Könnyen formázható , így kiszúró segítségével gyönyörű virágdíszeket készíthetsz belőle! A marcipánmasszából magad is formázhatsz marcipán figurákat.
Ha marcipán figurákat készítenél,  itt találsz segítséget-->
 1 kg  marcipán massza 1 db nagyobb torta (28-30 cm-es kerek vagy A4-es méretű szögletes torta) burkolásához elég. (Így egy kicsi maradni fog belőle. ) Vagy beburkolhatsz vele 2 db kisebb (16-20 cm átmérőjű) tortát.
Marcipán massza használata tortaburkoláshoz:
Egy szilikon nyújtólapot előkészítünk. Megszórjuk étkezési keményítővel.
A marcipánmasszát kézzel átgyúrjuk rajta.
Fondant nyújtó segítségével kb. 1 cm vastagságúra nyújtjuk. Tetejét megszórjuk kevés étkezési keményítővel és fondant simítóval tükörsimára egyengetjük. Majd ismét kicsit nyújtjuk és ismét kicsit egyengetünk rajta. Ezt addig ismételjük, amíg a marcipán massza el nem érte a kívánt vastagságot (3-5 mm).
A kinyújtott masszát sodrófára tekerjük és a torta szélétől indulva óvatosan a krémmel bevont tortára tesszük, ügyelve arra, hogy elegendő kinyújtott marcipánmassza jusson a torta oldalára is.
A torta közepétől indulva simító segítségével körkörös mozdulatokkal sima felületet alakítunk ki a tortán. Kezünkkel óvatosan a torta oldalához igazítjuk a kinyújtott marcipánt.
A lenyúló részeket levágjuk.
A marcipán massza tárolása:
A megmaradt marcipán masszát a zacskóba visszatéve máskor is felhasználhatod . Ügyelni kell arra, hogy légmentesen visszazárd a zacskót, mert a marcipán a levegővel érintkezve gyorsan kiszárad. Száraz, hűvös helyen tárolhatod, nem kell hűtőbe tenni.


Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése