Nézd meg ezt a kis demot itt és mindent megtudhatsz róla, másold be:
https: //www. youtube. com/watch? v=b9CfHH2iSJc
16 db. borotvaéles mikrókéses hússzelet omlosító, extrém hasznos konyhai eszköz azok számára akik szeretik a minőségi hús-ételeket. Csak a szeletre kell helyezni és sűrűn nyomogatni helyváltoztatással és 90 fokos elforgatással. Erős rugója mindig visszahúzza a késeket. A felhasználó dolga csak a nyomkodás. Gyakorlatilag úgy működik mint egy bélyegző, vagy pecsét. Gazdasságos mert pl. a legszívósabb/rostos/inas húsokat is, amik árban olcsóbbak nagyon könnyen 40 % konyhabarátabbá lehet tenni vele. steakről már nem is beszélek de minden más húst zamatosabbá, omlósabbá lehet tenni vele. Bármely húst el lehet varázsolni vele. Sokkal ízletesebb, omlósabb lesz. Ez egy hatalmas találmány azoknak akik a finom/ízleteset szeretik. A fűszerek is jbban átjárják a húst. A hentesnél pont e miatt drágább pl. a marha fehérpecsenye mint bármi más része a marhának, mert omlósabbak. Csak 1 saját tapasztalatot írnék le itt ami engem meggyőzött.: Ugye köztudott, hogy a sertéscomb nem igazán alkalmas rántani. Pedig igen és még olcsóbb is mint a többi sertés rész.!! Ezzel a kis készülékkel a felszeletelt combot megdolgoztam oda-vissza és a készülék irányát is változtatva, majd hagyományosan kiklopfoltam majd szintén hagyományosan kirántottam. Az eredmény????! !!!!. ..... ..... ..... nyami!
Pulykamell minőségű rántott szelet lett a vége!! Ez úgy igaz ahogy itt olvashatja bárki. Ez a kis "masina" tényleg 40%-al puhábbá és feldolgozhatóbbá teszi a legmakacsabb, inas húst is. A marhahús esetében a már így megmunkált szeleteket pácolva igen ízletessé és fogyasztahatóbbá
lehet tenni a segitségével. Nagyon behatóan átjárja a pác és ez érvényes minden pácolt húsra. A többi felhasználási területe csak a fantázia kérdése. 16 db. borotvaéles mikrókéses hússzelet szelidítő, extrém hasznos profi konyhai eszköz. Csak a szeletre kell helyezni és sűrűn nyomogatni helyváltoztatással és 90 fokos elforgatással.
Egy belészerelt erős rugó mindig visszahúzza a késeket. A felhasználó dolga csak a nyomkodás. Gyakorlatilag úgy működik mint egy bélyegző, vagy pecsét. Gazdasságos mert pl. a legszívósabb/rostos/inas húsokat is, amik árban olcsóbbak nagyon könnyen 40 % konyhabatrátabbá lehet tenni vele, főleg minőségben de időben is. A steakről már nem is beszélek. Bármely húst el lehet varázsolni vele. Sokkal ízletesebb, omlósabb lesz. Ez egy hatalmas találmány azoknak akik a finom/ízleteset szeretik. A hentesnél pont e miatt drágább pl. a marha fehérpecsenye mint bármi más része a marhának.
Csak 1 saját tapasztalatot írnék le itt ami engem meggyőzött.:
Ugye köztudott, hogy a sertéscomb nem alkalmas rántani. Pedig igen!! Ezzel a kis készülékkel a felszeletelt combot megdolgoztam oda-vissza és a készülék irányát is változtatva, majd hagyományosan kiklopfoltam, pácoltam 24h-ra majd hagyományosan kirántottam. Az eredmény????! !!!!. ..... ..... .....
Pulykamell minőségű rántott szelet lett a vége!! Ez úgy igaz ahogy itt olvashatja bárki. Ez a kis "masina" tényleg 40%-al puhábbá és feldolgozhatóbbá teszi a legmakacsabb, inas húst is. A marhahús esetében is a már így megmunkált szeleteket pácolva igen ízletessé és fogyasztahatóbbá
lehet tenni a segitségével. Nagyon behatóan átjárja a pác is!! A többi felhasználási területe csak a fantázia kérdése. Az eladó további termékei
Jelenlegi ára: 2 110 Ft
Az aukció vége: 2020-04-25 19:13 .
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése