2016. július 27., szerda

Sminktetováló gép, sminktetoválás, tetoválás - Jelenlegi ára: 50 000 Ft

Eladó Laguna típusú sminktetováló gépem, eredeti dobozában, használati utasítással. Ajándékba adom hozzá a kezelő olajat és egy plusz műanyag markolatot. Megbízhatóan működik, könnyen kezelhető. Sebessége szabályozható. A kábel felületén alig látható szakadás keletkezett a csomagolgatás miatt, lefényképeztem, a működést nem befolyásolja.
Leírás:
A Laguna sminktetováló gép formatervezett, tetszetős króm-ezüst színben kapható. A 2 az 1-ben tűknek is köszönhetően rendkívül stabil tűtartással, sterilen dolgozik.
Alkalmazási terület: sminktetoválás, testtetoválás
Percenkénti leütési sebesség: 4500 - 8500 / perc (75 - 140 / másodperc)
Csatlakoztatható tűtípusok: 2 az 1-ben típus, 1-7 végű tűk és 3-6 lapos tűk
Súly és méret: 70 g , 13 x 2, 5 cm
Csomagolás / méret: Deluxe Kit dobozban, mérete 21, 5 x 16, 5 x 2 cm, súlya összesen 700 g
A Bella sm inktetováló gépei elérhető áruk ellenére professzionális megoldást kínálnak mindazoknak, akik igényesek munkájukra és alaposan megnézik, mivel érhetik azt el. A Bella sminktetováló gépeinek 2 az 1-ben tűi biztosítják a tökéletesen steril munkavégzést valamint a rendkívül precíz tűtartást. Miért? A régi, egyszerűbb gépekhez a tetováló tűk egy ún, műanyag kuplungba csatlakoztak, amit bizony gyakori rendszerességgel cserélni kellett volna ahhoz, hogy tűk a műanyag szerkezet tágulásának következtében ne végezzenek oldal irányú kimozdulást is. Tudjuk, hogy egy professzionális sminktetováló gépbe becsatlakoztatott tűnek kizárólag le-fel irányú mozgása lehet.
Amennyiben oldal irányba is kimozdulna, akkor a munka során a bőr sokkal jobban sérül a kelleténél, a sérült bőr jobban vérzik, a vérrel együtt sok pigment kifolyik a bőrből, így kevesebb pigment juttatható be a tetoválás alkalmával , ezért a korrekciós munkák és az elég! edetlen vendégek száma is növekszik.
Hiába korrigálunk többet, a sminktetoválástól elvárható 2-4 éves élettartam kb 1 évre csökken.
A 2 az 1-ben tűk tehát azzal a bizonyos kuplunggal eleve egybe vannak építve, amelyet a munka végeztével egyszerűen eldobhatunk, így soha nem lesz oldal irányú kimozdulása a tűnek.

Jelenlegi ára: 50 000 Ft
Az aukció vége: 2016-08-17 12:23 . Sminktetováló gép, sminktetoválás, tetoválás - Jelenlegi ára: 50 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése