2017. január 31., kedd

Batman A sötét lovag trilógia (6 DVD) - Lentikuláris borítóval - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Batman: A sötét lovag trilógia (6 DVD) - Lentikuláris borítóval
A limitált díszkiadás exkluzív 64 oldalas kivonatot tartalmaz A Sötét Lovag Trilógia Művészete És Készítése című könyvből.
Tartalmazza a három film összes extráját!
Batman - Kezdődik! 2 DVD
Honnan származik Batman, Gotham City rejtélyes őrangyala? Christopher Nolan filmje választ ad azokra a kérdésekre, melyek generációk óta foglalkoztatják a Sötét Lovag rajongóit.
 A szülei halálát feldolgozni képtelen Bruce Wayne (CHRISTIAN BALE) beutazza a világot azt kutatva miként vehetné fel a harcot az igazságtalanság ellen és védhetné meg az ártatlanokat. Wayne visszatér Gotham City-be és hűséges komornyikja, Alfred (MICHAEL CAINE), Jim Gordon nyomozó (GARY OLDMAN) és szövetségese, Lucius Fox (MORGAN FREEMAN) segítségével szabadjára engedi alteregóját: Batmant, az álarcos hőst, aki erejét, intellektusát és szupermodern fegyverarzenálját kihasználva küzd a várost fenyegető gonosz ellen.
Batman - A sötét lovag 2 DVD
A folytatásban a rendező emeli a tétet. Batman (Christian Bale) Jim Gordon rendőrhadnagy és Harvey Dent kerületi ügyész segítségével nekilát felszámolni Gotham City maradék bűnbandáit. A szövetség erőfeszítései sikerrel járnak, egészen addig, amíg fel nem tűnik a színen egy új, zseniális gonosztevő, akit a város megfélemlített lakói csak úgy ismernek: a Joker!
A sötét lovag - Felemelkedés 2 DVD
Nyolc év telt el azóta, hogy egy szörnyű éjszakát követően Batman nyom nélkül eltűnt. Magára vállalta Harvey Dent államügyész minden vétkét, és a hősből üldözött bűnöző lett. Önfeláldozása azonban nem volt hiábavaló: a Dent-törvénynek köszönhetően Gotham békés várossá vált. Átmenetileg. A városban feltűnik egy macskajelmezes betörő, aki sötét titkokat rejteget; és megérkezik Bane is, a különös álarcot viselő, gátlástalan bűnöző. Bruce Wayne féltve őrzött magánya nem tarthat örökké, a városnak ismét szüksége van a Sötét Lovagra. Ám a köpönyeg és az álarc ellenére úgy tűnik, Bane legyőzhetetlen. A körülbelül 250 millió dolláros költségvetésű film stábja Indiában, Skóciában, Los Angelesben, Pittsburgh-ben és New Yorkban forgatott, egyes jelenetekhez több mint 10 000 statisztát alkalmaztak. Az elsöprő sikerű előző rész, A sötét lovag méltó folytatása ez a hatalmas méretű és még nagyobb ambíciójú mozikaland. A film dvdje egy meghatározott pontnál leakad, átugrik egy részt.
Műfaj:     akció, díszdoboz, dráma, kaland, krimi
Rendező:     Christopher Nolan
Szereplők:     Eric Roberts, Gary Oldman, Liam Neeson, Morgan Freeman, Katie Holmes, Michael Caine, Matthew Modine, Heath Ledger, Joseph Gordon-Levitt, Tom Wilkinson, Aaron Eckhart, Christian Bale, Marion Cotillard, Anne Hathaway, Cillian Murphy, Maggie Gyllenhaal
 
 

Jelenlegi ára: 5 000 Ft
Az aukció vége: 2017-02-21 07:15 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése