2017. május 29., hétfő

Samsung Galaxy S6 Edge fehér Telekom - Jelenlegi ára: 90 000 Ft


Eladó egy Samsung Galaxy S6 edge típusú, fehér színű telefon. Telekomos.
A telefon karcmentes, egy apró repedés van a hátsó üvegen.  
Tökéletes kialakítás:  Üvegfúvók és fémművesek munkái ihlették a Samsung Galaxy S6 edge fém év üveg kialakítását. Élvezze a világ első, kétoldalt ívelt kijelzője nyújtotta tökéletes, magával ragadó élményt, és az üvegfelületeken megjelenő káprázatos színeket.
Lenyűgöző kijelző:  Az 5, 1" Quad HD (2560 x 1440) Super AMOLED kijelzővel a Samsung Galaxy S6 edge mindig tökéletes látványélményt nyújt és kültéren és beltéren is kiváló tisztaságú képet mutat. A továbbfejlesztett fényerőnek és pixelsűrűségnek köszönhetően bárhol lenyűgöző képeket készíthetsz.
Továbbfejlesztett fényrekesz, élesebb képek:  A Samsung Galaxy S6 edge hátsó és előoldali kamerája is nagyobb felbontású és F1. 9 fényrekeszű, így bármikor tökéletes képeket készíthetsz. Nyomd meg kétszer a középső gombot, amikor a kamerát szeretnéd használni és így nem maradsz le egyetlen fontos pillanatról sem.
Gyors töltés:  Soha többé nem kell aggódnod az akkumulátor töltöttsége miatt, hála a Samsung Galaxy S6 edge ultragyors feltöltésének, mely másfélszer olyan gyors, mint az előző modellek esetében. Egyszerűen csatlakoztasd a Samsung Galaxy S6 edge-t egy kompatilis töltő padhoz , hogy vezeték nélkül feltölthesd.
Páratlan teljesítmény:  A Samsung Galaxy S6 edge szupergyors bekapcsolási idejével és alkalmazások futtatásával a készülék mindig hatékony és lenyűgöző teljesítményre képes. A 64 bites operációs rendszer, az LPDDR4 és a továbbfejlesztett GPU még megbízhatóbb teljestményt nyújt, amellyel gördülékeny multitasking élményt élhetsz át.
Fokozott biztonság.  Élvezd a példátlan nyugalmat a Samsung Galaxy S6 edge hatékony biztonsági megoldásaival: KNOX, az ujjlenyomat szkenner.
A telefonhoz gyári töltő, kábel és fülhallgató jár, ezen kívül adok hozzá egy Samsung vezeték nélküli töltőt, és egy 100 m-ig vizálló tokot. A telefon nem kártyafüggetlen.


Jelenlegi ára: 90 000 Ft
Az aukció vége: 2017-06-18 21:48 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése