2020. május 28., csütörtök

Caterpillar CAT S60 DUAL Black EU - Jelenlegi ára: 133 360 Ft

Caterpillar CAT S60 DUAL
 
CATERPILLAR S60 DUAL SIM FEKETE
Képernyő: 4, 7 "
Snapdragon 617 (4 mag, 1, 5 GHz + 4 mag, 1, 2 GHz)
Belső memória: 32 GB
RAM memória: 3 GB
Rendszer: Android 6. 0 Pehelycukorkák
A kamera: 5. 0 Mpix - első, 13. 0 megapixel
Akkumulátor: lítium-ion 3800mAh
 
 
AZ OKOSTELEFONOK KÖZÖTTI FORRADALOM
 
 
A forradalmian új CAT S60 okostelefont egy teljesen új perspektívából tekint a világra.  A klasszikus, megerősített CAT konstrukció és az innovatív technológiai megoldások ötvözésével még többet érhet el.
 
 
 
 
A FORDULÓPONT FOTÓZÁSkor az OKOSTELEFONon
 
 
A termikus sugárzás erejének köszönhetően forradalmasíthatja a világgal való interakcióját.  Tekintse meg környezetét a hőmérsékleti színekben. Az első okostelefonon, amely rögzíti a hősugárzást.  Ennek a megoldásnak köszönhetően könnyedén ellenőrizheti a gépek hatékonyságát, az elektronika károsodását vagy a szigetelés minőségét valós időben.  Ráadásul a kamera rögzíti a hőt, és lehetővé teszi, hogy ellenőrizze a grill hőmérsékletét, vagy segítsen kiválasztani a legfrissebb kenyeret a boltban - a lehetőségek végtelenek.
 
 
 
 
MÁSKÉPP látja A VILÁGOT
 
 
A CAT S60 okostelefon MSX technológiával van felszerelve, aminek köszönhetően a készülék tiszta hőfelvételeket, timelapszist és még filmeket is készít.  Könnyedén ellenőrizheti a környezeti hőmérsékletet számos kijelölt ponton, még olyan akadályokon keresztül is, mint a füst.
 
 
 
 
MINT EGY HAL A VÍZBEN
 
 
A CAT S60 egy okostelefon, amely képes akár egy órán keresztül 5 méteres vízbe merülni.  A készülék tetején található "Lockdown kapcsoló" bekapcsolása megszünteti az okostelefont, így a leginkább vízhatlan CAT okostelefon.  Az S60-at úgy tervezték, hogy ne csak a merítéssel szemben álljon ellen, hanem nagy fröccsenésveszélyes estén is.  Az S60 képernyő tapintó - nyomkövetési technológiával is rendelkezik, még nedves ujjakat is érzékel.  A véletlenszerű fröccsenések vagy a nagy esőzések nem okoznak többé gondot.
 
 
 
 
MARADJON NYUGODT MÉG NEHÉZ HELYZETEKBEN IS
 
 
A CAT S60 okostelefon olyan emberek számára készült, akik kompromisszummentes életstílust képvislnek.  Amikor minden nap egy kihívás, az eszköz legnagyobb ellenállása is számít.  Az innovatív technológia és tartósság, amelyről a CAT eszközök ismertek, a legszigorúbb körülmények között is a legjobb társak.  Por-, ütésállóság - ezek az okostelefonok olyan körülmények közé készültek, amelyet minden más eszköz felad.  A Corning Gorilla Glass által védett ultra-fényes képernyő és a robusztus és zárt kialakítás miatt az S60 teljesen megérdemli a legmagasabb IP68 védelmi fokozatot.
 
 
 
 
HIHETETLEN TELJESÍTMÉNY
 
 
A CAT S60 nem csak robusztus okostelefon, hanem rendkívül hatékony paraméterekkel is rendelkezik.  A Qualcomm Snapdragon 617 Qualc mag processzort akár 3 GB RAM memória támogatja, ami az S60-at nemcsak alkalmassá teszi a munkára, hanem kiváló szórakoztató forrást is biztosít.  Az okostelefon 4G (LTE) modemes támogatással rendelkezik a Dual SIM és egy NFC modul funkciókkal is.
 
 
 

Jelenlegi ára: 133 360 Ft
Az aukció vége: 2020-05-28 16:55 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése